PRIVACY BELEID

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

 

Contactgegevens:
Macomar bvba // www.lasagneria.center Watermolenstraat 25 Rijmenam - tel. 0499734378
Margherita mazzocchi is de Functionaris Gegevensbescherming van MACOMAR bvba Hij/zij is te bereiken via margherita.mazzocchi@macomar.com


In dit privacybeleid wordt beschreven hoe Macomar bvba de informatie gebruikt en beschermt die jij aan 
Macomar bvba  verstrekt bij je bezoek aan deze website. 
Macomar bvba  streeft ernaar ervoor te zorgen dat jouw privacy wordt beschermd. Als we je bij je bezoek aan deze website vragen om specifieke informatie aan de hand waarvan je geïdentificeerd kunt worden, kun je er zeker van zijn dat deze alleen wordt gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring. 
Macomar bvba  kan dit beleid van tijd tot tijd aanpassen door deze pagina te updaten. 
Onderstaand beleid is van kracht geworden op 22 mei 2018.

Macomar bvba  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. 
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Macomar bvba zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of ter beschikking stellen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
 Macomar bvba gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
 
Wanneer u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Om het winkelen bij  www.lasagneria.center (Macomar bvba)  zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. 
Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website of via onze nieuwsbrief.


Wanneer u bij   www.lasagneria.center (Macomar bvba)  een bestelling plaatst kunt u indien gewenst een account aanmaken in dit geval bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. 
U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.


Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Wanneer u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
 
Wat zijn Cookies en waarom wij ze gebruiken
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit zal er tegelijkertijd voor zorgen dat u uw winkelwagentje niet kan afrekenen en dus tevens geen bestelling kan plaatsen.
U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij 
www.lasagneria.center (Macomar bvba)  geen cookies ontvangt. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.


Cookies van Google
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. 
Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. 
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. 
Wij hebben hier geen invloed op.
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. 
De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar margherita.mazzocchi@macomar.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. macomar bvba zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. macomar bvba wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
MACOMAR bvba neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via margherita.mazzocchi@macomar.com
 
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Macomar bvba , dan kunt u contact met ons opnemen. Margherita Mazzocchi helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.